HOW TO LIVE RAW IN ROMANIA, cu Mimi Kirk - parte a VEGFEST 2016

Mimi KirkMimi Kirk

Mimi Kirk

Celebra americancă a venit pentru prima dată în România la invitația DO GOOD ACADEMY în cadrul VegFest – săptămâna vegetarienilor din România.

A cucerit întreaga lume cu cărțile ei despre cum să trăiești sănătos, are 77 de ani și arată impecabil, este vegetariană de la 30 de ani și în ultimii ani a ales stilul de viață raw vegan. Mimi Kirk a venit pentru prima oară în România, iar întâlnirea a fost memorabilă.

La vârsta de 70 de ani a fost votată de PETA „cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani”. Mimi Kirk este autoarea a mai multor best seller-uri internaționale, „Live Raw”, „Live Raw around the world” și “The Ultimate Book of Modern Juicing”.

Surpriza oferită de Do Good Academy și The Code este lansarea cărții “The Ultimate Book of Modern Juicing” în limba română cu ocazia evenimentelor lui Mimi Kirk în România.

Conferința “How to live raw in Romania” a avut loc pe 11 iunie de la ora 9.30, în București, la Palatul Ghica Tei.

În deschiderea Conferinței lui Mimi Kirk, The Code a susținut un seminar despre cel mai avansat program de juicing – detox pentru corp, minte și spirit din România.

How to live raw in Romania
How to live raw in RomaniaBiletele au fost disponibile in format fizic in locațiile RawdiaRawyal Mall Vitan si Sara Green
 

Partener oficial: Phillips

Un eveniment organizat de Do Good Academy susținut de Asociația Vegetarienilor din România, Billa, Solaris, The Code și Fitness Scandinavia.
 
 Do Good Academy
 
Asociatia Vegetarienilor Hotel Caro    Billa
Fitness Scandinavia SchoolSolarisThe Code
 
 Parteneri media :

TLC Running
 

Conferință Gratuită - James Aspey

Conferință Gratuită - James Aspey

James Aspey, unul dintre cei mai faimoși activiști din Australia în domeniul drepturilor animalelor, vine pentru prima oară în România la invitația Do Good Academy.
mai multe detalii
HoME Special Edition - James Aspey, Ken Blue & Friends  (21-27 August 2017)

HoME - Retreat (august 2017)

Echipa de lectori și terapeuți Hippocrates care se reunește în cadrul acestui retreat este cu adevărat magică. Doisprezece înțelepți vor fi la dispoziția dumneavoastră de-a lungul călătoriei, iar fiecare dintre aceștia vă va împărtăși darul sau magic: de la Chefi raw-vegani, activisti celebrii pana la experti in uleiuri esentiale, masaj holistic si in terapia craniosacrala, samani, experti in nutritie, sanatate si vindecare prin sunet.
mai multe detalii
 HoME - Retreat (mai 2017)

HoME - Retreat (mai 2017)

O călătorie interioară și exterioară pe frumoasa insulă mediteraneană Mallorca, unde veți învăța să faceți schimbări sănătoase, care vor fi ușor de integrat în stilul de viață de zi cu zi.
mai multe detalii
Conferință gratuită "Stilul de viață Hippocrates"

Conferință gratuită "Stilul de viață Hippocrates"

Do Good Academy și Hippocrates Institute din S.U.A. vă invită luni, 13 martie 2017, la conferința gratuită cu titlul "Stilul de viață HIPPOCRATES", cu Brian și Anna Maria Clement.
mai multe detalii
Workshop - Tehnici pentru transformări rapide – prevenirea și tratarea afecțiunilor

Workshop Hippocrates

Do Good Academy și Hippocrates Institute din S.U.A. vă invită luni, 13 martie 2017, între orele 14:30 - 17:00, la workshopul cu titlul "Stilul de viață HIPPOCRATES", cu Brian și Anna Maria Clement.
mai multe detalii
HoME - Retreat (14 -20 martie 2017)

HoME - Retreat (martie 2017)

This Spring, nested deep in the heart of the Transylvanian mountains of Romania, Do Good Academy is hosting a very special retreat with 13 therapists and teachers from all over the world. We are honored to have Brian Clement and Anne Marie Clement (the directors of the most renowned holistic institute in the world, Hippocrates Health Institute) among our workshop facilitators and speakers.
mai multe detalii


Email : ask@dogood.academy

Phone RO : +40 722.341.425
Phone USA : +1 (561) 729-9694

Address : Romania, Bucharest, 14A Paris Street, Room 5s


Reg Com: J40/2184/2016, CUI: 35653193