Ispitele nesănătoase - cu Alec Blenche

Ispitele nesanatoase si de ce cadem in plasa lor

De ce continuam sa mancam nesanatos chiar si atunci cand stim ca nu este bine?

Alec BlencheJoi, 15 septembrie, de la ora 19:00, la Connect Hub (Dacia 99, sector 2, Bucuresti)

Multi dintre noi desi sunt foarte bine informati si cunosc riscurile unei alimentatii nesanatoase, continua in mod inexplicabil sa isi intoxice organismul cu tot felul de alimente si bauturi nesanatoase!

Vom descoperi care sunt cauzele care determina aceste lucruri si modul in care putem sa facem mai usor trecerea catre o alimentatie sanatoasa si catre un stil de viata care sa ne permita sa fim mereu in forma, sa avem mereu energie si pofta de viata!

Conferinta este sustinuta de Alec Blenche, fondatorul minunatului proiect Viata in Verde Viu.

Intrarea la eveniment este libera, pe baza de inscriere. Pentru a-ti asigura locul, te rugam da-ne un mail la inscrieri@asociatiaveg.ro

Evenimentul este organizat de Asociatia Vegetarienilor din Romania si Do Good Academy.

Ispitele nesănătoase - Alec Blenche


 

 

Conferință Gratuită - James Aspey

Conferință Gratuită - James Aspey

James Aspey, unul dintre cei mai faimoși activiști din Australia în domeniul drepturilor animalelor, vine pentru prima oară în România la invitația Do Good Academy.
mai multe detalii
HoME Special Edition - James Aspey, Ken Blue & Friends  (21-27 August 2017)

HoME - Retreat (august 2017)

Echipa de lectori și terapeuți Hippocrates care se reunește în cadrul acestui retreat este cu adevărat magică. Doisprezece înțelepți vor fi la dispoziția dumneavoastră de-a lungul călătoriei, iar fiecare dintre aceștia vă va împărtăși darul sau magic: de la Chefi raw-vegani, activisti celebrii pana la experti in uleiuri esentiale, masaj holistic si in terapia craniosacrala, samani, experti in nutritie, sanatate si vindecare prin sunet.
mai multe detalii
 HoME - Retreat (mai 2017)

HoME - Retreat (mai 2017)

O călătorie interioară și exterioară pe frumoasa insulă mediteraneană Mallorca, unde veți învăța să faceți schimbări sănătoase, care vor fi ușor de integrat în stilul de viață de zi cu zi.
mai multe detalii
Conferință gratuită "Stilul de viață Hippocrates"

Conferință gratuită "Stilul de viață Hippocrates"

Do Good Academy și Hippocrates Institute din S.U.A. vă invită luni, 13 martie 2017, la conferința gratuită cu titlul "Stilul de viață HIPPOCRATES", cu Brian și Anna Maria Clement.
mai multe detalii
Workshop - Tehnici pentru transformări rapide – prevenirea și tratarea afecțiunilor

Workshop Hippocrates

Do Good Academy și Hippocrates Institute din S.U.A. vă invită luni, 13 martie 2017, între orele 14:30 - 17:00, la workshopul cu titlul "Stilul de viață HIPPOCRATES", cu Brian și Anna Maria Clement.
mai multe detalii
HoME - Retreat (14 -20 martie 2017)

HoME - Retreat (martie 2017)

This Spring, nested deep in the heart of the Transylvanian mountains of Romania, Do Good Academy is hosting a very special retreat with 13 therapists and teachers from all over the world. We are honored to have Brian Clement and Anne Marie Clement (the directors of the most renowned holistic institute in the world, Hippocrates Health Institute) among our workshop facilitators and speakers.
mai multe detalii


Email : ask@dogood.academy

Phone RO : +40 722.341.425
Phone USA : +1 (561) 729-9694

Address : Romania, Bucharest, 14A Paris Street, Room 5s


Reg Com: J40/2184/2016, CUI: 35653193